maanantai 30. syyskuuta 2013

Lapsi puhuu!

Vein aamulla vanhemman version pikkukouluun (eli päiväkotimaiseen lapsensäilytystilaan). Matkalla poika tapansa mukaisesti pälätti taukoamatta niitä näitä. Ollessamme lähes perillä, hän selosti ilmeisesti jonkin supersankarin uskomattomia seikkailuja seuraavasti: "Hitten he joutuu tekkeen gradun ja hyppään aidan yli ja ajjaan auton tuommoteen laatikkoon." Parasta antia tässä oli ehdottomasti gradun tekemisen ja aidan yli hyppäämisen vaikeus rinnasteisina esteinä supersankarin etenemiselle.

Ajattelin ehdottaa seuraavassa tapaamisessa gradun ohjaajalle, että demonstroisin alan osaamiseni monikymmensivuisen liuskanivaskan kirjoittamisen sijaan juoksemalla 110 metrin aidat. Juoksemisella tarkoitan tässä tietysti hidasta lyllertämistä ja säälittävää kompurointia, mutta veikkaan että pääsisin kuitenkin perille. Ehkä se ois ykkönen sitten.

Liityin jo nyt tvipperiin tjsp. ja ajattelin sinnekin piipata, kun olen päivitellyt Logia. Jos siis sosialisoit kyseiseen median piirissä, niin @KapteeniAhab.

4 kommenttia:

Emmah kirjoitti...

Enpäs ihan turhaan ollut säilyttänyt tätä blogia bookmarkseissa! Onnittelut lisääntymisen johdosta.

Kapeeni Ahab kirjoitti...

Tsiisus, siellä on ollu uskoa (kirjanmerkkiensiivouslaiskuutta) ihan tosissaan :D Kiitos paljon.

Memma kirjoitti...

Wuhuu! Makoisaa luettavaa taas. Viepä kustantamoon koko sun blogin sisältö just semmosena ku on ni ostan varmana sen kirjan.

Kapeeni Ahab kirjoitti...

Heh, täältähän tämä löytyy ilmaseksi. Kiitos hirveesti kannatuksesta. Potkii persuksille tän bloggaamisen suhteen, ku tietää, että edes joku vaimon ja siskon lisäksi lukee tätä.