sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Kapteenin Logi 0051

Fysioterapeutilla saatiin käytyä ja yllätys yllätys meidän versiossa ei ollut mitään vikaa. Poitsu alkoi sopivasti vihdoinkin pyörähdellä muutamaa päivää ennen fysiolla käyntiä. Naperon tietoisuus ympäröivästä maailmasta kasvaa kasvamistaan. Esimerkiksi mammanpoika päästää melko usein rääkäisyn kun äitinsä kehtaa poistua huoneesta. Poju osaa siis vaatia huomiota, ja harjoittaa osaamistaan ihan kiitettävästi.

Huomion lisäksi vaativuutta osoitetaan myös tavaroita kohtaan. Jos jotakin erittäin haluttavaa esinettä kehtaa yrittää ottaa naperolta pois, esittää tämä parin sivun mittaisen vaadelistan, jolla hiusharjan/kännykän/tietokoneen hiiren/kaukosäätimen menetys on korvattava.

Olen keskittynyt Logissa purnaamaan lapsenhoidon vaativuutta ja vaikeuksia, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että enimmäkseen saamme seurustella nauravaisen ja leikkiväisen ihmisenpoikasen kanssa. Kun huolenaiheet liikkuvat arkisissa lapsenhoidollisissa ongelmissa, kuten syöttämisestä selviämisessä ja nukuttamisen onnistumisessa, ei voi kuin todeta olevansa jokseenkin onnekas. Tämä valaistuminen hiipi mieleeni nyt kun poikanen on ensi kertaa kunnolla kipeänä, hiukan yli 38 asteen kuumeessa. Kuumeen ja sen aiheuttaman väsymyksen lisäksi poju kuitenkin vaikuttaa olevan hyvässä kuosissa, eiköhän se siitä.

Ei kommentteja: