keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Kapteenin Logi 0034

Otin rätin sekä pullon tinneriä ja pyyhin maalailemani pirut pois seiniltä. Vauvauinti sujui vastoin odotuksiani varsin mallikkaasti. Ainoastaan vaatteiden pukeminen aiheutti lapsessa valtavaa ärtymystä, jonka hän hyvin elegantisti ilmaisi isälleen huutamalla kurkku suorana. Havaitsin vauvan kanssa toimimisen uimahallin suihkutiloissa jokseenkin hankalaksi. Pitää jonglöörata uimahousuja, pyyhkeitä, pers´alustaa ja vauvaa samalla, kun täytyy riisua vauva, omat uikkarit, käydä suihkussa, käyttää vauva suihkussa ja huolehtia koko ajan siitä, että poju pysyy lämpimänä. Selvisin sirkusnäytöksestä kuitenkin kunnialla pukuhuoneeseen asti.

Pojasta on äärettömän hauskaa tunkea kätensä meikäläisen suuhun ja tarrata alahampaista/huulesta kiinni. Tämä oli ihan mukavaa minustakin, sillä naperosta irtoaa tuota tehdessään heleät naurut. Olen kuitenkin alkanut kyseenalaistaa kyseisen hauskanpidon hauskuuden nyt, kun aloitteleva suuhygienisti on löytänyt omat sukuelimensä. Vaipanvaihdon yhteydessä lapsonen tyytyväisenä rapsuttelee pissanhautomia munaskuitaan ja viekkaana odottaa seuraavaa tilaisuutta tarjota isälleen ureapitoinen gastronominen elämys.

3 kommenttia:

Memma kirjoitti...

Määki totesin uimahallissa puolivuotiaan ukkelin kanssa, että aika hankalaa on kikkailla sen ja kaikkien kamppeiden kanssa. Ei oikeen tiiä mihkä pojan laskis, ettei kaikki jalkasienet ja muut hyökkää sen kimppuun. Kumma homma, ettei uimahalleihin oo kehitetty mitään vauvojenlaskupaikkaa. Ja lisäks semmosta, että meiänki poika on löytäny sukuelimensä. Se ei vaan rapsuttele niitä vaan kiskoo niin kovasti, että ihmettelen kyllä miten sitä ei muka satu :O

Kapeeni Ahab kirjoitti...

Meillä oli turvakaukalo messissä johon poitsun sai vähäksi aikaa laitettua, mutta nopeesti sille tuli siinä kylmä ku venkoili pyyhettä yltään.

Morticia kirjoitti...

Me käydään pienessä kuntoutuskeskuksessa vauvauinnissa ja siellä on myös iso ongelma se mihin vauvan laittaa. Penkkitilaa ei ole kun parin metrin pituisen penkin verran. Sylissä ja kaukalossa täytyy sitten yrittää vaipattaa ja pukea. Onneksi meillä on Pikku Delfiinin puolesta sellaisia hervottoman isoja kaukaloita, niissä mahtuu paremmin pukemaan kuin omassa.