lauantai 12. joulukuuta 2009

Kapteenin Logi 0027

Olen toki jo kaukaisissa mietelmissäni tulevaisuudesta sivunnut sitä tapahtumaa, kun poika ensi kerran rakastuu. En vain arvannut rakastumisen tapahtuvan näin varhain. Enkä varsinkaan arvannut, että tämän palavan ensirakkauden kohde olisi pesukoneen vedenottoletku. Vauvaun hoitoalusta sijaitsee pesukoneen päällä, täten nykyajan Romeo ja Julia, vauva ja letku, kohtaavat päivittäin aina vaipan tai vaatteidenvaihdon yhteydessä.

Oli hauska huomata miten suhde alkoi sellaisella viattomalla flirttailulla. Ensin poitsu saattoi vienosti hymyillä letkulle, kääntäen katseensa nopeasti pois pelätessään letkun huomaavan hänet. Sitten poika uskalsi esittää jo leveämpää ja vapautuneempaa hymyään. Pikku hiljaa päästiin kokeileviin hipaisuihin. Nyt letkusta pidetään tiukasti kiinni, ja yleensä ollaan vihaisia kun sitä ei yllä pussaamaan.

Jos käy niin katastrofaalisesti, että letku jää käden ulottumattomiin, jälkikasvu aloittaa ihmeellisen samban tai rumban päästäkseen matomaisella sivuttaisliikkeellä rakkaansa luokse. Kai siinä jonkinlainen motoriikka sitten kehittyy, että ehkä se on ihan hyödyllistä. Mikä minua koko touhussa häiritsee on se, että poju on valinnut rakastetukseen tuollaisen vuotavan ja pölyisen pesukoneen taa menevän kapistuksen, joka on suunnilleen yhtä puhdas kuin tijuanalainen prostituoitu.

1 kommentti:

Memma kirjoitti...

Meillä rakastetaan yhtä intohimoisesti silityslautaa joka sattuu olemaan hoitopöydän ja pyykkikoneen välissä. Sitä raplataan ja halillaan ja härvätään :D