keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Kapteenin Logi 0024

Kyyylläpä jäi marraskuussa turinointi ja tarinointi vähiin. Täytyy yrittää olla aktiivisempi.

Vaimo otti ja lähti Stadiin kuuntelemaan progressiivista älykkörokkia Back Street Boys:n esittämänä. Ovelana naisena hän solutti anopin vahtimaan, että pidän jälkikasvun hengissä. Toistaiseksi olen onnistunut varmistamaan elintoimintojen ylläpidon.

Vauvaun omien kätösten rakastaminen on jatkunut entisenlaisella intensiteetillä. Handujen jatkuvaa lipsuttelua, imemistä ja kuolaamista voi luonnehtia jopa agressiiviseksi, ainakin sen perusteella että toissapäivänä huomasimme nappulan rakastaneen reiän yhteen hanskaansa. Suoritukseen yllettiin siis ilman hampaita, mikä on mielestäni vähintäänkin kunnioitettavaa.

Nassikka on alkanut katsella televisiota. Sitterin kääntäminen poispäin telkkarista johtaa muuten hyvin mielenkiintoisiin pään asentoihin. Jos olen oikein käsittänyt, pienten lapsosten ei ole soveliasta antaa töllötintä vahdata. En tiedä miksi ja millä perusteella olen tällaisen käsityksen saanut. Elämä vaikuttaisi kuitenkin olevan helpompaa jos kyseisen käsityksen hylkää ja antaa pojun vahdata eduskunnan täysistuntoa niin paljon kuin sielu sietää. Tällöin ei itse tarvi olla lasta viihdyttämässä epämääräisiä leluja heilutellen, joille kaikille napero on jostakin syystä vihainen.

2 kommenttia:

Kitty kirjoitti...

ja bäkkärit oli vielä väärin kirjotettu, aijjai

Kapeeni Ahab kirjoitti...

Häpeäisin enemmäm jos automaattisesti olisin kirjoittanut sen oikein.