keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Kapteenin Logi 0037

Että voikin raaVITUTTAA kun kutittaa. Poitsulla rapsututtaa päätä, otsaa ja poskia jatkuvasti. Niinpä tuo köyhän miehen Freddy Kruger pyrkii aina nukkumaan menon yhteydessä suorittamaan pääkopalleen pikaisen ihonsiirron. Logimerkinnän 11 virhekoodia 03 ei siis ole onnistuttu ohjelmoimaan kuntoon. Kutiamista voi aiheuttaa atooppinen ihottuma, mahdollinen allergia tai kuiva ilma. Ottaako tuosta sitten pirukaan selvää, että mikä siihen on syynä. Saa naperotohtori sitä aikansa hutkia ja tutkia ja esittää sitten valistuneen arvauksensa kutiamisen syystä, niin voidaan ainakin se syy 80 % varmuudella sulkea pois. Minulla on kova luotto lääkäreihin.

Eilinen argh oli seuraus lievästä turhautumisesta, kun jälkipolvi sai raivokohtauksen estettyäni häntä tuhoamasta ulkonäköään tomeralla kasvojenpoistolla. Toisaalta jos nappula on alkanut ymmärtää ”näyttää ihan isältään” -kommenttien merkityksen, löytyy naamavihalle täysin looginen peruste. Yrittää se minultakin irrottaa poskia ja silmiä, kun työnnän turpani pikkuherran käsien ulottuville. Kai poika on sitä mieltä, että tällaiset evoluution emämunaukset on parempi repiä osiin ja koota uudelleen joksikin paremman näköiseksi – suunnilleen Picasson Itkevää naista muistuttavaksi - kokonaisuudeksi.

Tämä raapimisjuttu olisi huvittavampi jos vauva-Wolverinellä ei oikeasti olisi sapelinteräviä adamantiumkynsiä. Lähikontakti vauvan kanssa tuntuu suunnilleen samalta kuin kohtaisi leikkisän puuman. Se saattaa näyttää söpöltä, mutta se haluaa vain raapia naamasi ja syödä kätesi.

Ei kommentteja: