torstai 25. helmikuuta 2010

Kapteenin Logi 0041

Pitkästä aikaa HattuVauvau!



Kaksi ensimmäistä kuvaa on otettu jo nelisen kuukautta sitten. Kummassakin esitellään talvista ulkohattumuotia. Tässä ensimmäisessä kuvassa vauva on päättänyt pukeutua sieneksi, sulautuakseen maastoon. Vauva ei kuitenkaan lyhyen elämänkokemuksensa vuoksi tiennyt, että sienet eivät kasva ainakaan maan pinnalla talvisin.

Matto Mattokauppa
Leikkialusta Leikkialustakauppa
Pyyhe Pyyhekauppa
Paita Paitakauppa
Kiraffi Kiraffikauppa
Hattu (Versatse) Hattukauppa
Vauva Vauvakauppa



Tässä otoksessa esitellään pörheä perushattu. Tämä hattu päässä vauvan voi nykyisin bongata kaupungilta "hengailemasta", kuten eilen Stockalta, missä vauva vietti kultivoituneena aikaa Akateemisessa kirjakaupassa Nobel-voittajien teoksia silmäillen.

Matto Mattokauppa
Sitteri (Titanium Baby) Sitterikauppa
Pyyhe Pyyhekauppa
Paita Paitakauppa
Housut Pöllöhousukauppa
Hattu (Gutsi) Hattukauppa
Vauva Yllätyslahja



Tässä joulun tienoilla napatussa fotossa vauva poseeraa jonkinlainen laskettelupipo päässään.

Paita Joulupukki
Hattu (Dijoor) Joulupukki
Iskä Kesäpukki
Vauva Syyspukki




Muutoin samassa kokoonpanossa kuin edellisessä kuvassa, paitsi että päähine on vaihtunut karhunpääksi. Kyseisen karhun vauva kaatoi paljain käsin läheisessä metsikössä, kun otso eksyi liian lähelle lähiöasutusta mussuttamaan mustikoita. Viikinkivauva koversi kontion pääkopan tyhjäksi, ja teki siitä itselleen asusteen.

Hattu (Vauvau) Luonto
Vauva Luonto




Viimeisessä taideteoksessa vauva vaikuttaa esittävän irlantilaista talonpoikaa, joka maitopubista tultuaan laulaa kansanlauluja lievästi maitopäihtyneessä tilassa.

Harso Harsokauppa
Hattu (Valettino) Lahja
Vauva Synnytyslaitos

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jäätäviä hattuja tällä kaverilla. Muotitietoisempi kuin isänsä. Pitääkö tässä alkaa pelkäämään, että vauvasta tulee metroseksuaali. Nyt leijonakoruja ja kaljua peliin!